Gårviks badortsförenings simskola 2023

Årets simlärare och assistenter.

Endast reservplatser kvar!

Anmälan placeras i en kö, om det finns platser i önskad grupp placeras barnet där. Detta gäller även om vi får återbud. Så fort det finns en plats ledig, kommer vi att erbjuda er denna.

Årets simskola pågår veckorna 28 och 29 (mån-fre), sammanlagt 9 tillfällen samt avslutning fredagen den 21 juli. Vi har två utbildade simlärare och tre assistenter – som hjälper barnen.  

Vi erbjuder följande grupper i år:

1. Lek och plask Från 4år. Här tränar vi vattenvana genom lek och grundläggande kunskaper.

2. Nybörjargrupp Från 6 år. Här tränar vi vattenvana genom lek, samt ben- och armtag. Grundläggande motoriska övningar. 

3. Fortsättningsgrupp För dig som kan simma 10 m utan flythjälp. Här tränar vi olika typer av simteknik. Undervisning sker både på grunt och djupt vatten. 

4. Märkestagare För dig som simmar 25m på djupt vatten, utan flythjälp med god teknik. Här utmanas du till att bli en god simmare och livräddare, både i uthållighet och teknik. Här har du chansen att så småningom kanske erövra magistermärken.

Varje lektion är 30 minuter.

Bokning/anmälan

I år kommer ni inte att kunna välja tid för lektionen, utan inom ett 
tidspass: 12.00-15.00 eller 15.00-18.00. Därefter kommer personalen, inom ca två veckor, att placera deltagarna i grupper och meddela exakt tid för er lektion. 

Betalning måste göras inom 7 dagar, annars annulleras anmälan.

Alla anmälningar placeras i en lista. Platserna fördelas i turordning. Eftersom vi i år har begränsat antal platser, garanterar vi ingen plats. Vid avanmälan (genom att inte betala i tid) erbjuds platsen till nästa på listan. 

Här anmäler du ditt barn till reservplats i årets simskola: https://garvik.se/anmalan-simskola-2023/

Vid frågor om simskolan, skicka  e-post till garvikssimskola@gmail.com

Anmälningsavgift

per deltagare är 350 kr. Betalas in via bankgiro 276-9107, eller swish 1234521175 .

Önskvärt är att du är medlem i Gårviks badortsförening. 150kr/familj bankgiro 276-9107, eller swish 1234521175.

Våtdräkter

Gårviks Badortsförening erbjuder deltagarna i simskolan att köpa våtdräkt i samband med anmälan. Går inte att beställa i efterhand. Kostnad för våtdräkt är 450 kr/styck. Våtdräkten betalas samtidigt som anmälningsavgiften. Dräkten hämtas ut första simdagen. Obs! Ingen återbetalning vid beställd våtdräkt!

Detta är färgen på årets våtdräkt

Avanmälan

Vid återbud fram till och med den 15/6 betalas halva anmälningsavgiften tillbaka. Avanmälan efter den 15/6 ingen återbetalning.
Våtdräkt återbetalas inte.

Persondata

Insamlad persondata används för att strukturera grupperna. Persondata behövs även då alla simskoledeltagare är försäkrade genom Svenska Livräddningssällskapet.

Under simskolans pågående kan fotografering för och av Gårviks Badortsförening förekomma. I samband med att du skickar in anmälan så godkänner du detta. Är det så att det finns speciella skäl som tex skyddad identitet e.dyl. är du välkommen att höra av dig till info@garvik.se så får vi hjälpas åt för att lösa det på bästa sätt för ditt barn.

Alla uppgifter sparas bara så länge simskolan pågår (inklusive utvärdering).

Gårviks Badortsförening

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.