Gårviks simskola 2022

Välkommen till Gårviks Badortsförenings simskola år 2022!

Årets simskola pågår veckorna 28 och 29 (mån-fre), sammanlagt 9 tillfällen samt avslutning fredagen den 22 juli.

Simlärarna Gabriella, Hilma och Hanna.
Assistenterna Agnes och Felicia samt praktikanterna Alina och Alice. (Hanna på den lilla bilden)

Vi erbjuder följande grupper i år:

Lek och plask – Från 4 år. Gruppen tränar vattenvana och grundläggande simteknik genom lek och olika övningar.

Nybörjare – Från 6 år, för dig som är bekväm i vattnet. Gruppen tränar grundläggande simteknik genom lek och motoriska övningar.

Fortsättningsgrupp, för dig som kan simma 10m utan hjälpmedel. Gruppen tränar olika sorters simteknik genom lekar och övningar. Delar av undervisningen sker på djupt vatten.

 Märkestagning, för dig som simmar 25 m bröst- och ryggsim på djupt vatten. Gruppen undervisas på djupt vatten och tränar på olika typer av simning, dykning och livräddning. 

Varje grupp består av12 barn, 2 simlärare och 2 simlärarassistenter.

Om du bokar en reservplats, skall du INTE betala anmälningsavgiften förrän du får ett samtal/mail att en plats är reserverad för dig.

Bokning/anmälan

Vid frågor om simskolan, skicka  e-post till garvikssimskola@gmail.com

Anmälningsavgift

per deltagare är 350 kr. Betalas in via bankgiro 276-9107, eller swish 1234521175 inom 2 veckor efter din anmälan (gäller ej reservplats).

Önskvärt är att du är medlem i Gårviks badortsförening. 150kr/familj bankgiro 276-9107, eller swish 1234521175.

Våtdräkter

Gårviks Badortsförening erbjuder deltagarna i simskolan att köpa våtdräkt i samband med anmälan. Går inte att beställa i efterhand. Kostnad för våtdräkt är 450 kr/styck. Våtdräkten betalas samtidigt som anmälningsavgiften. Dräkten hämtas ut första simdagen. Obs! Ingen återbetalning vid beställd våtdräkt!

 

Obs! Årets färg på våtdräkt är denna.

Avanmälan

Vid återbud fram till och med den 15/6 betalas halva anmälningsavgiften tillbaka. Avanmälan efter den 15/6 ingen återbetalning.
Våtdräkt återbetalas inte.

Persondata

Insamlad persondata används för att strukturera grupperna. Persondata behövs även då alla simskoledeltagare är försäkrade genom Svenska Livräddningssällskapet.

Under simskolans pågående kan fotografering för och av Gårviks Badortsförening förekomma. I samband med att du skickar in anmälan så godkänner du detta. Är det så att det finns speciella skäl som tex skyddad identitet e.dyl. är du välkommen att höra av dig till info@garvik.se så får vi hjälpas åt för att lösa det på bästa sätt för ditt barn.

Alla uppgifter sparas bara så länge simskolan pågår (inklusive utvärdering).

Gårviks Badortsförening