START-PM Gårvikloppet

Nu är det bara några få dagar kvar till Gårvik-loppet 2019. Väderprognosen säger att vi även detta år får ett perfekt ”springväder” .

För att göra din dag så bra som möjligt så kommer här lite blandad praktisk information:

Start och mål är på fotbollsplanen bredvid övre parkeringen på Gårvik. Sekretariat är i Gula Villan vid badplatsen.

Du kan göra dej startklar redan på fredag 12/7 genom att anmäla dej och hämta ut din nummerlapp mellan klockan 17.00-19.00 i sekretariatet.
Du kan även anmäla och hämta ut din nummerlapp på tävlingsdagen 13/7 mellan klockan 12.00-13.30.
Kom då i god tid då det blir kö! Starten väntar inte.

Gemensam uppvärmning sker klockan 13.45 på fotbollsplanen. Vätskestationer finns utmed loppen och även vid mål. Vid målgång serveras bulle och dricka.

Medalj delas ut till alla deltagare i direkt anslutning efter målgång.

  • 800 meter för barn startar 14:00 (Ingen tidtagning)
  • 4 km gå, jogga eller löp, startar 14:30 (Manuell tidtagning)
  • 8 km gå, jogga eller löp, startar 14:40 (Manuell tidtagning)

Ta dej runt i din egen takt! Banan är vacker och enormt omväxlande så ge dej tid att njuta av loppet. Men vill du sikta på bra tid så är banrekorden följande:

  • 4 km dam 19.27 (A. Vaglum 2017).
  • 4 km herr 16.25 (J. Eliasson 2017).
  • 8 km dam 42.28 (J. Engström 2017).
  • 8 km herr 32.57 (A. Frisk 2018).

Våra sponsorer är:

  • Nordens Ark 
  • Heli Air AB 
  • Torreby Slottsrestaurant
  • Vann spa Hotell & Restaurang 
  • Backup Management 
  • AB Karl Hedin

Dessa fantastiska sponsorer gör att vi har ett helt makalöst prisbord!
Det kommer delas ut fina priser till dam- och herrsegrare i 4 km och 8 km klasserna.
Dessutom lottas pristagare på nummerlapparna. Alla anmälda deltar.

Gemensam prisutdelning ca klockan 15:45.

Njut av en fantastisk dag, passa på att svalka av dej i havet efter loppet eller njut av en glass i Gårvikskiosken under dagen.

 

Lämna ett svar till Anonym Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.