Årets simlärare

Från vänster: Josefine, Gabriella, Hanna och Hilma.

Våra duktiga simlärare och assistent som vi har förmånen att få ha här på Gårvik i sommar. 

Josefine:
Josefine och bor i Munkedal. Hon gör tredje året i Gårvik simskola, är utbildad simlärare sen 1 år tillbaka.
I sommar fyller Josefin 18 och börjar till hösten sista året på gymnasiet där hon går barn och fritid. På fritiden umgås Josefin med familj och vänner.

Gabriella:
Gabriella är 20 år gammal . Hon är simlärare på Gårvik för fjärde året. som huvudsimlärare för andra året. Utöver simskolan så jobbar Gabriella som lastbilschaufför och grejar med mina hästar.

Hanna:
Hanna kommer att vara simlärarassistent. Det är hennes första sommar på simskolan. Hanna är 16 år och har precis slutat grundskolan. På fritiden hänger hon oftast med sina vänner, men håller också på med musik exempelvis dansar, sjunger och spelar piano. Hanna bor i Täby utanför Stockholm. På sommaren är det Gårvik största delen av tiden. 

Hilma:
Hilma tog studenten från naturvetenskapsprogrammet i juni och fyller 19 år i slutet av sommaren. På fritiden spelar hon mycket bandy på is, men gymmet och löpning går också bra när isen inte är spolad. Tycker också om att sjunga och att umgås med sina vänner. Hanna har varit med 2 år tidigare som simlärare, men förra året kunde hon tyvärr inte vara med på grund av en knäskada. 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inställd Gårviksfest: https://garvik.se/installd-garviksfest

X