Årets Gårviklopp!

INBJUDAN
VIRTUELLT GÅRVIKLOPP
2021

I år kommer Gårvik-loppet genomföras på ett nytt kul och spännande vis!!  Konceptet är ju nytt för oss, men vi är hoppfulla och tror att det kan uppskattas av många att få vandra eller springa sitt lopp i lugn och ro, eller kanske i  sällskap av familjen eller goda vänner. I år kan du till och med ha med kaffekorgen på din lopp-runda!

Starta valfri dag mellan 12/7 –18/7 
Gårviks Badplats, Munkedal

Upplev ett virtuellt lopp i en helt unik och fantastisk miljö i 2 olika distanser.

Distanser Startavgift
4 km – gå, jogga eller löp under 15 år 75 kr, från 15 år 150 kr
8 km – gå, jogga eller löp under 15 år 75 kr, från 15 år 150 kr

I år går / springer alla själva eller i eget sällskap när som helst under vecka 28. 

Bansträckningen är samma som de senaste åren. Kuperad omväxlande terräng med blandat underlag. De som sprungit banorna tidigare år har gett dem mycket högt betyg med ord som vacker natur, enormt omväxlande och spännande terräng. Någon har kanske möjligen nämnt något om att det har varit lite kuperat…. 

Så här fungerar det: Du hämtar ut ett startkuvert med karta över banan. I kuvertet ligger även din medalj som du själv får äran att ta på dej efter målgång! 

Banan är uppmärkt, men du behöver kartan ändå för att veta att du är rätt om du inte sprungit banan tidigare. Det är minsann ingen tråkig ”raktfram” bana utan ordentligt omväxlande, så du måste hålla dej alert hela tiden. 

Eftersom loppet är virtuellt så har du möjlighet att springa banan hur många gånger du vill under veckan, och således har du möjlighet att rapportera in ditt bästa resultat. 

Du kan hämta ut ditt kuvert från och med Måndag 12/7 till och med Söndag 18/7 i kiosken på Gårviks Badplats. Utan bekymmer kan du hämta ditt startkuvert andra tider eller platser efter överenskommelse efter kontakt med Åsa 0701-753775. Obs, det finns enbart 150 st startkuvert så vänta inte allt för länge… först till kvarn! 

Vill du ha din tid registrerad så använd valfri aktivitets-app och smsa bild på ditt resultat till 0701-753775. Alla resultat ska vara inregistrerade senast 18/7 kl 23.59. 

Resultaten redovisas på badortsföreningens hemsida. Gällande banrekord från tidigare år samt mer information hittar du på badortsföreningens hemsida.


Vid frågor, ring eller maila tävlingsledare Åsa Enarsson 0701-753775 asa.enar99@gmail.com
Tagga gärna din förberedande träning samt loppet med #gårvikloppet. Start-PM med sista detaljerna inför loppveckan  publiceras på www.garvik.se under vecka 27.

Intäkterna går till simskolan och utveckling av badortsföreningens verksamhet.
Femte gången – nu är det tradition!

Välkomna! Gårviks badortsförening

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.