Nytt på Gårvik

I dag har det varit aktivitet på stranden. Hopptornet kom på plats, och därmed är badbryggan komplett. Nu är det “originalet” med tre avsatser som är tillbaka. Till glädje för alla som vill hoppa/dyka från 3:an!

Andra nyheter som är på gång är en rejäl rensning av småsten på stranden. Inom kort kommer kommunen tillsammans med KW-grävtjänst att snygga till och bygga upp ett skydd mot kommande stormar. Senare kommer också en handikapptoalett att utplaceras vid vändplanen.

Även på övre parkeringen pågår aktiviteter. Befintlig grusplan utökas till mer än det dubbla. Det innebär att Boulebanan får maka på sig lite. Men den som vill spela kommer att kunna fortsätta med detta – lite närmare fotbollsplanen.

Nedan en översikt över de parkeringar och toaletter som finns i området. Med den utökade parkeringen ovanför backen och parkeringen mellan toaletterna och sophuset i backen, kommer alla att få en plats, även när solen och värmen är som skönast!
Parkeringen vid båtbryggan är till för handikappade, samt reserverade platser. Längs vägen, både vid stranden och i backen är det INTE tillåtet att parkera. Respektera även att mötesplatsen INTE är en parkering.
Toaletterna är öppna sommartid, ungefär samtidigt som badbryggan ligger i.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inställd Gårviksfest: https://garvik.se/installd-garviksfest

X