Gårviks simskola 2021

Välkommen till Gårviks Badortsförenings simskola år 2021!

Årets simskola pågår veckorna 28 och 29 (mån-fre), sammanlagt 10 tillfällen. Vi har tre utbildade simlärare och tre assistenter – som hjälper barnen.

Vi genomför årets simskola som planerat men anpassar efter de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Vi håller avstånd och anpassar övningar för att minska närkontakt. Bra om barnen är ombytta och klara, för att minska smittspridningen som annars kan ske i omklädningshyttorna.
Vi följer även hur skolverksamheten bedrivs och anpassar oss i möjligaste mån efter detta.
Skulle du som förälder/anhörig eller barnet ha symtom av virusinfektion skall ni naturligtvis stanna hemma.

Vi erbjuder följande grupper i år:

Lek och plask – Från 4 år. Gruppen tränar vattenvana och grundläggande simteknik genom lek och olika övningar.

Nybörjare – Från 6 år, för dig som är bekväm i vattnet. Gruppen tränar grundläggande simteknik genom lek och motoriska övningar.

Fortsättningsgrupp, för dig som kan simma 10m utan hjälpmedel. Gruppen tränar olika sorters simteknik genom lekar och övningar. Delar av undervisningen sker på djupt vatten.

 Märkestagning, för dig som simmar 25 m bröst- och ryggsim på djupt vatten. Gruppen undervisas på djupt vatten och tränar på olika typer av simning, dykning och livräddning. 

Varje grupp består av 6 barn, 1 simlärare och 1 simlärarassistent.

Våra simlärare heter Gabriella, Hilma, Hanna
och våra assistenter heter Agnes, Saga och Cornelia.

Om du bokar en reservplats, skall du INTE betala anmälningsavgiften förrän du får ett samtal/mail att en plats är reserverad för dig. Du kan INTE beställa någon våtdräkt, MEN om du är intresserad finns det eventuellt överblivna – ange önskad storlek.

Anmälningsavgift

per deltagare är 350 kr. Betalas in via bankgiro 276-9107, eller swish 1234521175

Önskvärt är att du är medlem i Gårviks badortsförening. 150kr/familj bankgiro 276-9107, eller swish 1234521175.

Våtdräkter

Gårviks Badortsförening erbjuder deltagarna i simskolan att köpa våtdräkt i samband med anmälan. Går inte att beställa i efterhand. Kostnad för våtdräkt är 450 kr/styck. Våtdräkten betalas samtidigt som anmälningsavgiften. Dräkten hämtas ut första simdagen. Obs! Ingen återbetalning vid beställd våtdräkt!

Avanmälan

Vid återbud fram till och med den 15/6 betalas halva anmälningsavgiften tillbaka. Avanmälan efter den 15/6 ingen återbetalning.
Våtdräkt återbetalas inte.

Persondata

Insamlad persondata används för att strukturera grupperna. Persondata behövs även då alla simskoledeltagare är försäkrade genom Svenska Livräddningssällskapet.

Under simskolans pågående kan fotografering för och av Gårviks Badortsförening förekomma. Om du inte vill att ditt barn fotograferas vill vi att du kryssar i detta i formuläret. 

Alla uppgifter sparas bara så länge simskolan pågår (inklusive utvärdering).

Obs viktigt!

Vid frågor om simskolan, till exempel att du vill fråga simlärarna vilken grupp som är lämplig för ditt barn, skicka då e-post till garvikssimskola@gmail.com

Simlärarna och assistenterna
Gabriella, Hilma, Hanna, Agnes, Saga och Cornelia.

Välkommen med din anmälan!

Gårviks Badortsförening

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *