Pingst på Gårvik

Se vad fint det blev på parkeringen och vid boulebanan

Nästan klart! I början av juni kommer sista lagret grus på plats. På plats kommer även markeringar hur man skall parkera. Ett hundra bilplatser blir det totalt på den övre parkeringen – tillräckligt för en vacker sommardag (?)! Fotbollsplanen skall väl inte behöva slåss med bilar i år. Förra året hade någon hittat en bra p-plats i ett av målen!
Boule-banan har fått flytta på sig lite närmare fotbollsplanen. Den är klar att användas. Och de som spelar varken fotboll eller boule har möjlighet att avnjuta det ena eller det andra från någon av de nya fina bänkarna – design Claes!

Parkeringar

Parkeringen vid båtbryggan är till för handikappade, samt reserverade platser. Längs vägen, både vid stranden och i backen är det INTE tillåtet att parkera. Respektera även att mötesplatsen INTE är en parkering.
Toaletterna är öppna sommartid, ungefär samtidigt som badbryggan ligger i.

En vacker Pingstafton på Gårvik

En underbar försommardag, med kokande vatten av makrill och sill. Och en nyanlagd sandstrand.
Småsten är borttagen, sanden återhämtad från området närmast berget (kompletterad med en hel del ny sand) och en del stora stenar som skall hindra vattnet att ta tillbaka sanden.
Grillen har använts flitigt hela dagen – görs så varje helg. Många vågar hoppa i badet – kokar av värme? Båtar läggs i på löpande band ….. Blir det makrill på middagsbordet? En båttur med eller utan fiske är heller aldrig fel. Eller fiske från bryggan. VÄLKOMMEN SOMMAREN!

2 kommentarer på “Pingst på Gårvik”

 • Åsa Gustaf-Janson

  Tack för en fantastisk bra uppdatering. Vilka fina bilder.

  Svara
  • Gårvik

   Tack så mycket. Ser att det ligger dubbletter av bilderna, men det får vara så tills jag hinner titta på det.

   Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *