Simskoleavslutning 2021.

Årets simskola är över

Fondmedel från Swedbank

Swedbank överlämnade en check på 10 000 kr till Gårviks Badortsförening som representerades av Gunnel Magnusson och Annica Sällberg

Kransbindning och korvgrillning med märkestagarna.

Avslutningsdagen

Även i år hölls avslutning under hela dagen då över 100 elever i sina grupper fick visa upp sina kunskaper. Märkestagarna  simmade tillsammans med fortsättningseleverna både innanför bryggan och på utsidan – djupt vatten.
Kandidaterna fick pillövskransar av årets promotor, Sofia Ottosson
Övriga plaskade, lekte och skvätte på varandra och på simlärarna.
Efter ”vattenpasset” blev det kramkalas, diplomutdelning och glass.

Gårviks Badortsförening riktar ett stort tack till alla barn som varit jätteduktiga under två fantastiska veckor. Två veckor som bjudit på fantastiskt väder, fantastisk värme i vattnet (ovanligt för simskolan) och fantastiska sim- och plaskframgångar i vattnet!
Gårviks Badortsförening riktar ett stort tack till de sponsorer som valt att gynna simskolan. Tack vare er kunde bland annat årets simmärken säljas till reducerat pris.
Gårviks Badortsförening riktar också ett stort tack till alla fantastiska simlärare som kommer till Gårvik år efter år! Ett stort tack till simlärarassistenterna (nya för året) som också bidragit till en fantastisk simskola! Alla ni har bidragit till att Gårviks simskola har bedrivits på ett pedagogiskt, glädjefyllt och engagerat sätt!


Välkomna tillbaka – till simskolan 2022!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *