Sommarbrev från Gårviks Badortsförening.

Dugnad, strandstädning var den 1 juni klockan 10:00. /Städat och klart! Tack till alla som deltog trots regn och blåst. Korvgrillningen tar vi en var-mare dag!

Midsommardansen den 21 juni klockan 15:00. Vi behöver din hjälp med blommar och grönt till midsommarstången. Vattenhinkar ställs ut på tors-dag (20 juni) klockan 15:00. Plocka blommor sätt i hinkarna eller ta med till stången som vi klär till-sammans klockan 14:00 midsommarafton.

Sommarsimskolan pågår under vecka 27 och 28, måndag till torsdag. Avslutning fredag 12/7. Annika, Gunnel och Ulf har arbetat med planering och utveckling. Det är både ett roligt men även ett krävande arbete som ligger bakom varje års simskola. I år är det ca 95 barn som får möjlighet att lära sig att simma i havet oavsett väder och vind.

Gårvikdagen den 13 juli.

Inget nytt under solen. Vi väcker en gammal tradition till liv. Förr dukades det upp till fest efter års-mötet. Så blir det även år 2019 (om väder tillåter).

Årsmöte klockan 10:00. Plats: Gula Villan.
Alla medlemmar inbjuds! Sedvanliga årsmötesfrågor behandlas. Dagordning kommer på hemsidan och anslagstavlan.

Gårvikloppet klockan 14:00. Plats: Fotbollsplanen.
Kom stora som små! Spring/gå i vårt vackra Gårvik. Och ni som inte finns med i loppet, hejar på med glada tillrop. Det är Åsa Enarsson som fixar och donar med att alla slingor märks ut, medaljer finns och att alla får ett startnummer. Anmäl er på plats eller dagen före i Gula Villan, alternativt via hemsidan.

Gårvikfest klockan 18:30 Plats: utanför Gula Villan.
Alla tar med en korg med mat och dryck, något att sitta på. Så njuter vi av att träffas och ha kul tillsammans. Planering pågår. Info kommer.

 

Hela sommaren finns fotbollsplanen, boulebanan och beachvolleybollplanen redo för alla bollsugna. På stranden finns krattor för att hålla beachvolleybanan i trim. Där finns också lite strand-leksaker för barnen.

Det behövs fler händer och fötter till skötsel av fotbollsplanen och boulebana. Finns det några som vill hjälpa till med gräsklippning en gång per vecka ungefär? Anmäl ditt intresse på info@garvik.se

Hemsida och Nyhetsbrev
Missa inte vår fantastiska hemsida www.garvik.se
och våra nyhetsbrev, som Ann-Katrine Rydberg Hallman administrerar. Här hittar du alla nyheter, kompletterande info, tider, detaljer, bilder och även länkar till andra intressanta sidor.

Sist men inte minst:

Du kan betala in medlemsavgiften 150 kr

  • med SWISH 123 452 1175
  • Bankgiro 276-9107
  • Inbetalning från utlandet:
    IBAN: SE 7980000836839642231428 SWIFT : SWEDSESS Om 11 tecken krävs lägg till XXX (efter ovanstå-ende tecken)

Ange alltid:
NAMN, ADRESS och E- POST-ADRESS.

TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR?
Gårviks Badortsförening, styrelsen
ANNIKA+ANTON+CHARLOTTE+CLAES GUNNEL+JONNY+ULF+ÅSA+ÅSA

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inställd Gårviksfest: https://garvik.se/installd-garviksfest

X