Sommarbrev

Välkommen till Gårvik!

Äntligen får vi chansen att komma ut, bada, åka båt, njuta av värmen med förhoppning att pandemin håller på att ge med sig.

Tyvärr kommer det inte att bli något traditionellt midsommarfirande i år heller. Det går tyvärr inte att göra detta covid19-säkrat. 
Men, dela gärna med dig från din hemmafest – lägg upp en video på facebook Aktiviteter i Gårvik.

Simskolan däremot kommer att dra igång den 12 juli, och pågår till och den 23 juli. Drygt etthundra barn anmälda till tio dagars intensiv utbildning. Tre simlärare och tre assistenter kommer att hjälpa och lära ut det viktigaste. Självklart covid19-anpassat med små grupper och restriktioner för anhöriga (läs mer på hemsidan).

Vad händer mer i Gårvik 2021?

Redan den 1 juli kan du pröva en helikoptertur över Gårvik. Klockan 13:00 kommer samma gäng som varit i Gårvik de senaste åren och erbjuder alla som vill att flyga med – rekommenderas! (läs mer på hemsidan).

Samma dag som simskolan börjar, finns också möjlighet att covid19-säkert springa Gårvikloppet. I år har du hela sju dagar på dig – men banrekordet är strax under 33 minuter. Grejen är att du kan starta när som helst under veckan, du kan till och med ta en picknick med goda vänner på vägen. Det finns många fina ställen att stanna på. 
Om du vill tävla går det naturligtvis! 
Följ anvisningarna som finns på hemsidan.


Under hela sommaren finns utöver bad, möjlighet att spela volleyboll på stranden, samt boule och fotboll vid den övre parkeringen. Fotbollsmålen är nya, boll tar du med dig, likaså klot för boule – det finns prova-på-klot och kratta i det lilla boule-huset. På stranden finns bollar och sandleksaker i plastboxen vid badhytterna. 

Tyvärr är stranden ganska stenig. Med hjälp av Munkedals kommun har vi fått sand på plats. Volleybollplanen har därmed fått ett mjukare underlag med roligare och bättre förutsättningar.

Gårviks Badortsförening håller årsmöte den 14 augusti. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna! Du kan lösa medlemskap genom att swisha 150 kr (per fastighet eller familj) till 1234521175

Har du några idéer, något du saknar i Gårvik? Kom gärna med förslag och synpunkter! Du når oss på info@garvik.se eller via telefon. Styrelsens kontaktuppgifter kan du hitta här på hemsidan.

Nu är sommaren här!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Inställd Gårviksfest: https://garvik.se/installd-garviksfest

X