Gårvikloppet 2021

Vi har glädjen att meddela att Gårvikloppet blir av i år igen efter ett års uppehåll! 

I år på ett spännande och annorlunda vis, nämligen virtuellt! Starta valfri dag mellan 12/7 – 18/7 

Här kommer i korta drag hur det kommer gå till: 

Startkuvert med medalj och karta kommer att finnas att köpa för alla som vill vara med. Du kan välja om du vill springa 8 eller 4 km banan, och självklart kan du välja att gå och lunka runt. Varför inte ta med en kaffekorg och ta en fika när du kommit halvvägs? På Gårvikloppet är inget omöjligt!

Du kan välja om du genomför loppet utan tidtagning eller om du väljer att registrera ditt lopp med valfri aktivitets-app (typ Runkeeper som är gratis att hämta hem). Vill du vara med i resultatlistan eller kanske till och med försöka slå tidigare banrekord så skickar du in ditt resultat efter loppet. Resultatlistan presenteras på hemsidan efter lopp-veckan. 

Köp ditt kuvert, gå ihop några stycken, gammal som ung, ha en trevlig dag och upplev Gårviks fina terrängbanor ihop precis när det passar er under veckan! 

Lite längre fram kommer det ut noggranna instruktioner, information om hur man hittar banan, var man köper startkuvert och massa annat bra att veta! 

Vi i styrelsen ser verkligen fram mot årets arrangemang och hoppas på att även du som deltagare är taggadJ Har du frågor om arrangemanget eller kanske rent av vill skänka priser, kontakta tävlingsledare Åsa Enarsson 0701-753775 

Soliga Hälsningar 

Styrelsen Gårviks Badortsförening 

Gällande Banrekord 

8 km dam Emma Linderwall Sverige 00.40.05 2019 
4 km dam Anna Vaglum Norge 00.19.27 2017 
8 km herr Anton Frisk Sverige 00.32.57 2018 
4 km herr Julian Eliasson Sverige 00.16.25 2017

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.